Friday, May 04, 2012

I LIKE FRIDAY |everything best|

pagi tadi berkursus di Kluang. kursus 2 jam but memang ditetapkan bahawa ia di consider as berkursus 1 hari. so, ptg ni bercanda seorang diri di rumah. 


opps sorry ye ~ i tak ponteng keje ye harap maklum :)


FRIDAY... sgt suka sebab waktu keje singkat. rehat tghari panjang. sempat gi shopping, makan, solat & tido kat umah! best tu... then, the only tengahari dpt bersama bercanda kat umah dgn en.husben... i like!!! and paling penting, after friday is SATURDAY & SUNDAY... so, lepas publish post ni, saya nak buat list what to do this weekend. hu hu hu this weekend en.husben keje lagi...

selain daripada buat keje-keje umah asas seperti cuci baju, lipat baju, gosok baju, masak & kemas rumah... di tambah semua di bawah ini :-



tilam & bantal kekabu baby – cuci sarungnya & jemur tilam bantalnya
kotak baju (penutup hijau) – kuar kan brg kakak-kakak & sisihkan mana-mana perlu
baju-baju baru baby cuci bersih
kotak-kotak atas almari belakang – buka, kemas, sisih mana perlu

tu je... tak larat nak buat lebih. sakit pinggang nanti aida oiii!!

moga-moga dpt la dibereskan. next week pun da masuk 28 minggu pregnant kan. oleh itu, da kena start kemas sempena sambut baby baru & sambut aidilfitri nanti.


ptg-ptg time pantau anak-anak main kat laman, rasa-rasa nyer kalau sempat nak gardening skit. lama dah pokok-pokok kat depan tu terbiar sepi hi hi...

so uolls ~ selamat berhujung minggu :)


Photobucket

1 comment:

  1. bila weekend la kita nak mengemas betul2 kn...emm this week pun fyzz tgk2 garden dpn umah tuh..tanam pokok betik la..(anak betik)...
    oo dh 28 minggu..saya lak dh 33 minggu...dh 8 bulan lebih..penat la ..bdn dh overload..huhuhu

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)