Monday, June 04, 2012

1 KATIL 4 ORANG !!!

alkisah... mr.husben tercinta last night bermalam di spital. aduuuuuuhai... rindu! kalau dia gi kursus / keje luar tu lain rasanya. knowing the fact that dia di spital, rasa hati ni amat berlainan. sian suami ku... hu hu hu! mood anak-anak pun beza. hmmm...

diorang buat hal. tak mau masuk tido bilik diorang! sebab si ibu ni ngantuk, letih... layan le diorang. mari kita tido beramai-ramai atas katil ibu ayah... kami bertiga tido melintang. adik... kakak di tengah... ibu hujung katil, senang nak bangun. adumak aii... lasak sungguh dara berdua itu tido. baby dlm perut ibu pun bergerak amatlah aktif! ke kiri... ke kanan... sampai confuse si ibu ni belah mana nak mengiring... baby oh baby sayang... melayan kakak-kakak yg lasak, baby dlm perut pun ikut melasak... aduuuuhai...

setelah seminggu bersantai di rumah. pagi ni anta anak-anak ke tadika. last night diorang da kemas da sorang satu beg nak dibawa kat sekolah. mainan, pensel warna, pencil box... hmmm... 

GL da prepare. tghari karang nak gi spital, lunch dgn mr.husben. pass sekali GL tu kat spital. nak tau gaks pe result cek up mr.husben. moga ok la hendaknya... and moga mr.husben dpt le kuar spital ptg ni. sian dia, boring!


Photobucket

5 comments:

  1. sama gak ngan anak2 akak, kalo en. abah outstation, depa semua nak berkampung dlm bilik akak, nak teman mama kononnya

    ReplyDelete
  2. Alahai.. tidr beramai2... mudhn hubby aida cpt keluar

    ReplyDelete
  3. moga2 mr.hubby cepat sembuh ye aida.harap aida selalu berdoa untuk org tersayang kerana mereka nyawa kita ye tak..

    ReplyDelete
  4. anak2 temankan ibu kot..smoga suami aida cepat sembuh yer

    ReplyDelete
  5. found ur blog from my friend's link.
    moga ur husband cepat sembuh ye..
    kalau tido dgn anak2, mmg kita yg kena ketepi..diorg bleh conquer satu katil.hehe
    sweetnye sbb si baby pun nak join kakak2 dia berlasak2 atas katil ye?

    anyway, kalau free2 tu, bleh la visit my blog. right now running simple give away :
    http://airinaiman.blogspot.com/2012/06/first-give-away.html

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)