Friday, June 08, 2012

I LOVE U SO MUCH | happy birthday |

nak war-war kan kpd semua bahawa mr.husben da selama discharge ptg selasa lepas. alhamdullillah... rabu - jumaat mr.husben dpt mc, rehatkan diri kat rumah. sib baik dpt mc, rabu pagi tu dia demam :( sian my beloved...

akan ada few apoinmen kat spital lagi. can't talk much about it now...

maka, dgn sukacita nya saya nak citer pasal peristiwa 31 mei lepas ~ mr.husben's birthday! kami berdua amik cuti. bawa anak-anak jjcm kat aeon bandaraya melaka... cari barang yg hendak di present kan utk mr.husben, tapi tak jumpa. at first nak buat surprise, but tak reti nak beli ha ha ha... terpaksa ngaku kat mr.husben, dia cari and saya bayar hi hi... maka, terpaksa ditangguhkan present tu hingga berjumpa di mana-mana :)

kalu gi sini, anak-anak dara sure nak main 'pasir'.
art & craft... but agak kecewa sebab pasir warna-warni ni pengurus tempat ni tak refill.
pasir warna-warni ni da bercampur-campur... byk warna yg tiada...
rugi!!!
next time gi, kena cek dulu pasir nyer...

kami bertiga...

kat See U Village Steamboat.
mr.husben nak makan stimbot.
malangnyer kat sini takde Johnny's...
comparison ~ Johnny's lagi sedap dan murah skit...
  
i love u so much, ayah... moga panjang umur... ceria selalu... cepat naik pangkat...kami perlukan ayah selama-lamanya :)

Photobucket

1 comment:

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)