Wednesday, June 06, 2012

PENYERI TETAP LAMAN BLOG IBU

syuhada ni time dia tak nak bergambar, memang geram si ibu ni dibuatnyer!
beberapa gambar yg di snap semua gelagat dia yg tak cun...
time ni dia tgh lapar... tak sabar tunggu telur separuh masak yg di order...

kakak nurin bila adik da buat aksi tak cun, dia pun follow la.
nampak gigi kapak!
rongak pun terserlah...

selepas dipujuk, baru la aksi comel diberikan oleh syuhada...
tu pun skit!

yes... air adik syuhada da sampai!!!
slrpp... slrpp... 

kakak and her nasi lemak sotong.
memang terbaik dari oldtown coffee...
sedap!

ni plak masa gi lepak kat melaka mall, seperti biasa makan ais krim mcD.
abis ibu punyer mcflurry horlicks dikerja kan...
if kami boring... malas nak jalan jauh, memang lepak kat area melaka mall je 4 sekeluarga...
cuci mata kat parkson... makan ais krim... dok kat air pancut... balik before azan maghrib....

ala tomei tomei anak-anak ibu...

both of them da tak sabar tunggu adik baby kuar. sibuk la nak pegang perut ibu. "ibu, adik baby da bangun?" "ibu, adik baby gerak tak?" "ibu, adik baby buat pe?" sentiasa dgn soalan maut... hi hi hi... kalau jalan-jalan, diorang da geram tgk baby orang :)

Photobucket

2 comments:

  1. sama je muka 2 beradik ni heee...agak2 kalau kita terjumpa kat luar,kenal x?heheee

    ReplyDelete
  2. Emm sama lah cam anak2 i nak bergambar main susah nak elok... apapun emm penantian itu satu penyiksaan... kan selamat zie dah lepas...

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)