Tuesday, September 25, 2012

60 HARI YG CEMERLANG :-)

alhamdullillah...
abis da tempoh berpantang saya :-)

and izzat da pun 2 bulan. dia pun da kurang perangai. mlm tak lagi meragam melampau, skit-skit ada la. nak manja kot hi hi... ibu & ayah bleh tido lena la skit berbanding dulu.

and today izzat gi check up 2 bulan kat KK ayer keroh. cemerlang! 

berat izzat : 4.81 kg (naik 1 kg lagi dari bulan lepas !!!)
panjang : 56 cm (tambah 2 cm lagi...)

saya pun da start driving semula. today gi klinik berdua jer dgn izzat, mr.husben kurang la skit beban dia. saya da kembali on track :-) dpt bahagi dua la kerja duniawi ni dgn mr.husben... ada lagi 30 hari bercuti. and masa utk saya meneruskan usaha diet... sauna... poco-poco dgn izzat :-) ha ha...

izzat sedang membesar dgn sihat ...

Photobucket

8 comments:

  1. selamat 2 bulan... heheeh


    http://hazlinashahrel.blogspot.com/2012/09/give-away-set-brush-makeup-7ps.html

    ReplyDelete
  2. kejap je dah 2 bulan ye aida. tu diaaa... dah makin bam2 izzat!

    ReplyDelete
  3. wah dah 2 bulan :) mesti kakak2 seronok dapat adik :)

    ReplyDelete
  4. a'ah... pejam pejam celik da 2 bulan. izzat makin bam bam dan kakak kakak memang excited dpt adik. tambahan pulak adik nyer da mula respon bila diorang agah agah :)

    ReplyDelete
  5. wahh...syorganya dh hbis pantang. zie nih still ada 3 minggu lg nih utk berpantang...uwaaaa

    ReplyDelete
  6. wahh...syorganya dh hbis pantang. zie nih still ada 3 minggu lg nih utk berpantang...uwaaaa

    ReplyDelete
  7. Congratsss.fyzz br tau yg aida dpt bb..and boy at the end...fyzz dh keja hpir tiga mggu dh

    ReplyDelete
  8. comelnya... xsabar nak tunggu saya due jugak... geram tgk baby yg comel2 ni :-)

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)