Saturday, September 15, 2012

WAYAR TERLEBIH BANYAK!!!

2 hari lepas sempat mengemas. hmmmm kisah mengemas x abis2 kan org pompuan ni...  hi hi hi... maklum ler, jd surirumah 3 bulan :-)

mengemas wayar dlm rumah! mcm2 wayar wujud dlm umah kami ---> charger phone lama2, adapter la, usb cable la, earphone je 3-4 jenis, wayar telefon telekom la... sejak kawin dulu da byk le jenis phone kami guna - nokia, samsung, motorola, sony ericson... gajet tu dtg complete set, kan? bila phone kong, kami x buang phone & accessories... simpan! perap! 

few days ago, telah terjebak beli few gajet baru. tu yg saya terus bongkar laci yg simpan segala wayar... pilih2... lebih separuh kami sisihkan. syukur sebab sukses kemas. wayar yg tinggal saya da label & letak dlm proper box & bags. senang identify. accessories baru pun ada box masing2, mudah nak dibawa travel :-D

tu la citer nyer kisah wayar :-)

lepas ni misi saya ialah kemas & sisihkan baju2 lama. lama? baju2 kurung yg da 3-4 tahun. nak sedekah. masih bleh pakai, saya je da boring memakai nya :-D... antara lain, maksud nyer nak beli baju baruuu...! yahooo, mr.husben pun da beri green light.


nota kaki : susah ekk update blog guna tab!!! lambat! nak letak gambo? hmmmm guna komputer lebih selesa... lebih efisen :-) if post ni kelam-kabut skit, maaf ye readers (mcm ramai readers le kunun hi hi hi)...


Photobucket

2 comments:

  1. seronok mengemas...kalau saya kompom abes semua saya buang lepas kemas tu haha!

    aritu kemas juga baju, konon nk pi bagi pd yg memerlukan. alih2 tak tau sapa yg perlukan baju saya tu dan mereka masih tersimpan elok dalam kotak...

    ReplyDelete
  2. Rajinnya Aida mengemas. Bestnya, dah ada tab. :)

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)