Friday, September 28, 2012

YAHOOOOO ~ 1.5 BULAN |tapi harga gula naik, berjuta brg2 kat malaysia ni AKAN naik harga|

tiada ucapan lain yg dpt saya ungkap kan, selain dari...
alhamdullillah... alhamdullillah... alhamdullillah!

0.5 bulan bonus dpt disember...
0.5 bulan bonus dpt januari...

ok la tu daripada dpt 0.5 je kan mcm few years back. i like like like! rezeki anak-anak la ni. maklum ler 2-3 bulan kebelakang dan 2-3 bulan akan dtg ni saya akan menggunakan BANYAK cash money. memacam program yg dirancang dan tak terancang berlaku dan bakal berlaku... persiapan hari raya, bersalin kan izzat, beraya aidilfitri @ tukar duit angpow, majlis akikah & potong jambul izzat next weekend, road tax & insurance livina, nurin naik sekolah darjah 2, ... aduuuuuuuuuuuuhai...  

alhamdullillah... sesungguhnya Allah itu Maha Mendengar!

tapi, harga gula NAIK lagi. rasanya dari tahun 2010 da lebih 3 kali naik! hmmmmm... 

Photobucket

8 comments:

  1. syukur alhamdullillah. tapi mmg betul, brg pun akan naik

    ReplyDelete
  2. hurmmmm bg sy,gomen sepatutnya kawal harga barang..itu yg plaing penting kan...kalau gaji naik,brg naik pun x de gunenye...gula naik,patutla air buah kat rasa village mydin naik sehengget hahaaa...byk tu naik..dr rm3.50 ke rm 4.50...terkezoott makk!hehe

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah.. rezeki kan.. :-0 harga gula naik harapnya kita pandai2lah jimat gula.. xelok utk kesihatan.. :-)

    ReplyDelete
  4. Hah?!! Naik singgit?! Gila!!! Untung melampau...

    ReplyDelete
  5. tumpang gwmbira buat kwn2 yg keje gomen... tapi tang hg brg yg naik tu mmg sokmo gitulah lepas bajet kan...

    ReplyDelete
  6. tumpang seronok buat org2 yg keje gomen..

    ReplyDelete
  7. bile harga brg naik, setimpal tak dgn kenaikan gaji..
    org gomen dpt bonus.. kami yg keje swasta ni, tak dpt.. sedey jeik :(

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)