Thursday, November 08, 2012

JOGET JOGET HINDUSTAN |kareena kapoor ibu ayah|

GRADUATION SYUHADA 5 TAHUN
TADIKA DAMAI CEMERLANG, BUKIT KATIL, MELAKA

Kings Hotel
3 November 2012
8 am - 2 pm


kali ni berbelanja lagi utk pakaian anak-anak dara ni. kena plak beli baju india sebab persembahan syuhada ialah joget lagu bole churiyaaa kabhi kushi kabhi gham. i like... baju, gelang, aksesori da beli lama, 2 bulan sebelum majlis lagi. kat mydin, nasib baik ada jual since deepavali minggu depan, kan.... alhamdullillah :-)

syuhada sungguh sporting and very very good. dia joget dgn senyuman lebar dan bersungguh-sungguh. saya rakam semua. i like! berbaloi ibu prepare kan baju india tu.



nurin actually tak terlibat pun dgn majlis ni. dia kan dah naik darjah 1. tapi... tapi... nak juga baju india! saya kan ibu yg sporting ~ beli kan la 2 persalinan baju india ni dgn aksesori nyer. nak buat camna kan, da dia nak juga.

saya siap pakai kan diorang inai the night before...

tak larat dah time ni nak berjaga kerana inai.
ni la gaya tido hingga 2 pagi kot.
then cuci tangan terus masuk bilik...



syuhada amat sporting. all the time dia senyum lebar. atas stage or anywhere. atas stage tu siap tunjuk tangan agar orang nampak inai dia hi hi hi...

syuhada dpt no. 3...
tahniah anak ibu sayang!


Photobucket

7 comments:

  1. Salam,
    Terima kasih sudi dtg ke teratakhami.blogspot.com . Comel anak2 you.

    Rumah akak di Jln Sidang Hassan, Bukit Katil tapi semenjak suami meninggal, menumpang di rumah parents di Bkt Beruang..

    ReplyDelete
  2. hehe....anak buah nana pun ada masuk nari masa konvo tadika dia,heee...lucu je ngk video adik nana tgkap:) joget2 bagai,hee...

    ReplyDelete
  3. tahniah syuhada!
    anak no.2 saya pun menari boli churiya masa hari graduasi taska dia..hehe

    ReplyDelete
  4. alahai comelnye.hehehhe cute je tido tu dgn tangan berinai hihihi.Tahniah buat anak2

    ReplyDelete
  5. alaahai kareena kapor ek..hikhik cumilnyer pandai makeup2..lawa baju=)

    mesti sonok tgk depa dok joget lagu industan=)hehe

    ReplyDelete
  6. wah gigih sungguh anak2 dara itu pakai inai..ari tue sy pakai inai gak tp sebab kena cagu..:-(

    ReplyDelete
  7. comel syuhada ngan kostum hindustan tu... tahniah dpt hadiah utk no 3 tu!

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)