Friday, November 02, 2012

MINGGU PERTAMA YG BERRY BERRY BUSY!

jumaat... yahooooooooo i like!
weekend bakal tiba few hours lagi. cutiiii...

ha ha baru 1 minggu keje after cuti 3 bulan, lemah badan... kebetulan minggu busy di ofis. aduuuuhai! esok ada program kastam bersama orang kampung di bukit rambai. macam2 la kena prepare. satu kastam melaka heboh uruskan sempena program rakyat ni :-) moga program esok berjaya ye kawan-kawan. saya tak pegi. syuhada convocation tadika esok :-)

and minggu pertama izzat di nursery. hari pertama dan hari kedua, balik je rumah petang, izzat tido sampai ke pagi!!! lena teramat!!! rupa-rupanya 2 hari pertama tu dia asyik nangis je kat nursery. sian anak ibu. semalam (hari ke4) izzat da ok, kata teacher. 

sebak hati saya tiap pagi anta izzat kat nursery. sedih! maklum la, kekecik lagi da anta nursery. parents saya dan mak mertua da tak larat jaga cucu, uzur orang tua-tua le katakan. and nak cari babysitter berdekatan rumah pun x de yg available. terpaksa anta kat nursery. mujur la ada kakak syuhada nyer. dpt la teman izzat di nursery :-)

tu la nasib baby yg ada ibu bekerja. 

maaf kan ibu ye izzat. ibu kena keje la sayang. nak bantu ayah cari duit banyak, untuk izzat dan kakak-kakak juga, kan :-)

ok. need to go. petang karang nak gi bukit rambai lawat side program esok... bye...

Photobucket

2 comments:

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)