Thursday, December 13, 2012

BIG BURGER BAKARRRRRRRRR |memang nyum nyum|

byk da ada kat malaysia ni...
kat melaka pun ada le beberapa tempat...

tapi saya baru cuba 1 outlet... 1 kali je...
kali kedua, ntah bila sebab outlet tu tak berbumbung!
agak tak selesa nak bwk anak-anak terutama izzat.
outlet tu buka kul 6 ke atas.
kami prefer gi after maghrib la kan.
so, tanpa bumbung... malam... baby... mcm tak sesuai, kan?

RAWANG BURGER BAKAR
MITC, MELAKA
(kat sebelah IKAN BAKAR MALIM, MITC)

KLCC

ombak rindu

masa saya gi tu, outlet RBB ni hanya jual burger bakar ni bersama air mineral & air kotak je.
takde air yg bancuh-bancuh gitu.
ringkas!

burger nyer besar... sedap... kami beli 2 burger kat atas tu share 4 beranak.
sgt kenyang alhamdullillah...


Photobucket

13 comments:

  1. Anis xpnah rasa lg,lg sdap dr burger biasa eh?

    ReplyDelete
  2. wah nak g la rasa. mmg terliur ni. nasib dekat dgn rumah saya. nti nk round tgk

    ReplyDelete
  3. kan..da banyak tempat ada..tapi saya gaks tak merasa lagi..duk bertangguh je nak gi..hee..harus ngetest gaks ni

    ReplyDelete
  4. Meleleh dan terleleh...
    Sedapnya ;)

    ReplyDelete
  5. terliurnya akak tgk. kat tempat akak ni blom jumpa lagik burger bakar camni

    ReplyDelete
  6. sedapnya kak.. terliur anna tgok..

    ReplyDelete
  7. nyum!nyum!mmg feberet itu burger bakar :) cubit2 ur milkadeal :)

    ReplyDelete
  8. ceqgu ~ rasa nyer berbeza. burger bakar sedap. burger biasa pun sedap!!!

    ReplyDelete
  9. memang bila burger bakar tu dihidangkan atas meja, rasa tak sabar nak rasa!
    bila da rasa, memang mcm nak order lagi :-)

    ReplyDelete
  10. aida... saya pun dah pi RBB yg dkt MITC tu... ada juga buat entri pasal RBB ni...

    ha ah kat MITC tu tak de bumbung... kalau rasa nak mkn RBB, pegi yg dekat duyong.. situ ada bumbung... selesa sikit...

    ReplyDelete
  11. Tapi duyung tu buka lambat sgt! But will go :-) lebih dekat dgn umah.

    ReplyDelete
  12. wahhh bestnye aida...x pena rasa lg..dekat mitc dekat area mana eh?

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)