Friday, December 14, 2012

SPAM !!!

skali cek kekadang beratus!
tak larat nak delete, ntah apa-apa!



email saya tiap hari dpt email gitu tau.
camner ekk nak unsubscribe?
butang mana nak klik tu? bengang sgt!
bank notice la...
jual brg seks la...
peluang bisnes luar negara la...

dun like :-(

jadi susah bila ada urgent email kena cek.
scroll and scroll and scroll...

help!

Photobucket
 

10 comments:

  1. sama lah kita... huhu.. susah kalo nk cek email yang penting

    ReplyDelete
  2. Adoi...saya pun bab gini tak fandai sgt.tak dapat nak bantu.sorry ye..

    Kene cari jalan gaks tu..semak je kann...,

    ReplyDelete
  3. ntah ler sis...
    saya pun kureng arif skit...
    tapi slalu nya i akan baca dulu tajuk2 tu...
    kalo semua tu memang ngarut...
    saya akan 'tick' jer kat kotak atas sekali...
    and it will automatically tick the whole list...
    then i delete...
    idok ler i kena delete satu2 kan...
    takat tu jer lah...
    tapi kalo kat spam tu ...
    memang i masuk 'trash' jer terus...
    senang kirja hehehehe

    Salam kenal... i folo kembali :D

    ReplyDelete
  4. rasanya semua orang pun hadapi masalah yg sama... takat ni saya mmg tick n delete je...

    ReplyDelete
  5. Saya pun sama kalau email yahoo.tu yg lagi suka gmail, setakat ni kurang spam ni...

    ReplyDelete
  6. Oic... email ni semua memangmerata ekk? Tak best!zaman dedolu xde gini... adakah gmail or yahoo dpt share?!!

    ReplyDelete
  7. Sama la kita, Aida. Yati click as Spam je. Lepas tu, delete all dalam spam. Hehe.. jahat dia orang ni, hantar email nak menipu la, jual barang bukan-bukan la.

    ReplyDelete
  8. same la ngan anna... kekadang dapat orang minta tolong bank kan duit kat dia... huh, suka hati je..

    ReplyDelete
  9. hmmmm tu la cara org skang ekk... anta email gitu gitu. ada ke org yg terpengaruh ekk dgn email gitu?

    ReplyDelete
  10. klik unread, delete :) settled ! hehehe

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)