Friday, January 18, 2013

IZZAT TAK SIHAT LAGI.... AND BLOG BERSAWANG!!!

hmmmm lama x update blog ni sebelum post pasal birthday syuhada semlm :-)
byk aktiviti nak di story kan, but dek kerana kerja terlalu byk, blog terpaksa diabaikan!

maklum la, keje hakiki kat ofis kena diutamakan.
tak termasuk lagi program NGO yg kena / wajib join kan...
tak cukup ruang atas meja nak letak fail...
tak cukup tgn nak pegang fail yg mana satu dulu...
tak cukup ruang dlm kepala nak fikir ~ apa nak buat nih?!!
hi hi hi...

petang ni pun ada program NGO - hi-tea :-)
kul 11 pagi jap lagi, nak balik umah ler ni, dpt pelepasan utk gi buat persiapan...
nak terus ke hotel kul 2 petang nanti.

paling tak best ~ izzat demam.
si ibu terpaksa EL 3 hari 7 - 9 januari ari tu :-(



now, alhamdullillah izzat da sihat...
tq to dr.lee @ pantai hospital ayer keroh.





sib baik kakak tak menjangkit. hampir-hampir!
tapi sempat diselamatkan alhamdullillah dgn few dose ubat before melarat...
weekend, kakak da busy. swimming class, kumon (nurin only) dan kelas mengaji al-baghdadi...

balik from kelas mengaji al-baghdadi last sunday :-)

khas utk swimming class diorang...


Photobucket

3 comments:

  1. syukur dah sihat...
    kalo anak2 tak sihat...
    memang risau kan sis...
    wahhh bestnya swimming class berdua....

    ReplyDelete
  2. akak dtg cuci sawang sikit ni hehhe.bila anak demam kita la sbg ibu kena berkorban.

    ReplyDelete
  3. ala siannya.. cepat sihat ye.

    anak akak g kelas swimming kat ne ek

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)