Wednesday, January 02, 2013

MOGA SELAMAT SEMUA NYA :-)

nak wish selamat tahun baru utk semua warga dunia.
moga bumi kita ni selamat dari malapetaka yg amat dasyat!!!


anak-anak pun dgn penuh ceria telah gi sekolah pagi tadi. 
mereka da boring cuti sekolah lama sgt :-)

baju sekolah & tudung sekolah da ready digosok mlm semalam...

beg-beg sekolah siap!
beg sekolah nurin ada 2 - sekolah pagi & sekolah agama (petang)...
syuhada 1 beg... izzat pun ada beg :-)

kasut nurin...

anak-anak ibu ready to go :-)

saya buka 2013 ni dgn penuh positif :-)
takde azam yg spesifik pun... seperti biasa :-
  1. nak saving duit lebih-lebih lagi, utk masa depan famili kecil ku ini. ada ruang je, saving! tak nak wujudkan ruang utk pembaziran yg tak tentu arah...
  2. setiap jumaat nak pass RM20 pada asben utk sedekah masjid time dia gi solat jumaat. bersedekah setiap jumaat tanpa missed!!! insyaƁllah... kalau jumaat ni terlupa, jumaat depan top up :-)
  3. nak kurang bebel / marah anak-anak. nak cuba sedaya upaya tegur diorang baik-baik. if tahap teruk diorang tak mendengar cakap, pass pada ayahnyer... sesuatu yg payah ni sebab tiap hari saya mesti bebel! hmmmm...
yg penting, saya berdoa agar Allah kurniakan kesejahteraan kepada kita semua. dunia aman dan damai. anak-anak kita membesar depan mata dgn sihat dan penuh keceriaan...


Photobucket

2 comments:

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)