Wednesday, January 23, 2013

" ORANG HILANG " ???!

anak buah saya yg memang comel :-)

alahai sayang... di mana la kamu wahai anak?
kembali la... sape yg jumpa, kembali kan la...


bila saya tgk buletin utama tv3 hari ahad lepas, terkejut saya tgk gambar adik william.
serupa mcm muka muhammad, anak buah saya!
riak muka gambar william dlm tv tu, senyuman nyer mcm muhammad...

peace uolls !

"Ini kes budak hilang, kenapa perlu dibuat bahan mainan, tolong jangan menghubungi ibu bapa kanak-kanak ini jika tiada keperluan. Kami tidak teragak-agak untuk mengambil tindakan tegas ke atas mereka yang melakukan perkara seperti ini," katanya kepada pemberita hari ini.Rabu lepas, anak kedua daripada tiga beradik itu dilaporkan hilang di Jalan Putra Mahkota, Putra Heights dekat sini apabila gagal ditemui selepas dipercayai keluar dari kenderaan untuk mencari ibu bapanya yang singgah di sebuah kedai barangan elektrik di situ.


jgn la dipermainkan perasaan parents william.
cuba uolls yg x bertanggungjawab tu di tempat parents william ??!
duit hilang, bleh cari lain tau. ini anak!!!

mesej penting ~ jgn le tinggalkan anak dlm kereta.
baru 6 tahun... agak nyer william tunggu parents dia dlm kta lama sgt.
tu yg dia keluar cari, bosan...

hopefully... and berdoa agar william kembali pd parents dia.
if not, merana la parents, boleh sakit jiwa ilang anak ni...

Photobucket

2 comments:

  1. semoga budak-budak tu semua selamat dan dijumpai nanti..saya selalu risau nk bawa anak ke tmpt crowded bila ada kes2 mcm ni sbb anak saya jenis tak takut org dan tak reti ddk diam..

    ReplyDelete
  2. da nama anak kecik, nida. mana la diorang nak dok diam, kan... kita yg kena pantau 24 jam...

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)