Friday, January 04, 2013

SENYUM MU BUAT IBU SENANG...

nak tunggu kul 5 ptg utk thumb print memang seksa! letih bekerja seharian... terfikir nak dinner pe, masak ke, beli siap ke... tapi bila gi taska amik anak-anak, hati jadi ceria walaupun letih sesgt... sebab nyer adalah di bawah...


bila tgk senyuman izzat gitu, aduuuuuuuuhai... berbaloi rasa nya ibu ni gi keje kumpul duit banyak-banyak utk izzat dan kakak-kakak tau! :-)

26 disember ari tu da gi cek-up izzat 5 bulan. alhamdullillah berat izzat naik menjadi 6.55 kg. naik 1.05 kg dari bulan lepas. good boy! doa ibu di pagi jumaat yg mulia ini ~ moga anak boy ibu sihat sejahtera ceria ye. moga dpt bersama-sama kakak-kakak membesar dgn cergas & cerdas, cerdik & pintar!


Photobucket

4 comments:

  1. betul sgt ckp u sis...
    bila kat ofis rasa penatnya alahai...
    tapi bila balik rumah....
    hilang skit lah rasa penat tu...
    nak nak bila budak secomel izzat yg tersenyum gitu sambut kita kannn...
    cairrrrrr hati nie :)

    ReplyDelete
  2. tengok muka anak2 hilang semua penat lelah seharian di opis yg stress gitu.hehehe..

    kejap jea izzat dah 5 bln.

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)