Jan 5, 2013

SWIMMING !!!!

utk meng aktif kan hidup anak-anak dara berdua tu...
utk buat mereka gembira...

maka, start today and every saturday morning diorang ada swimming lesson :-)

as early as 9.05 am, kami da tiba di pool. instructor lom sampai!!! diorang start basahkan kaki...

rambut da basah! instructor lom sampai but both of them da over excited nih! takut plak terterjun dalam kolam tu before instructor sampai, sape la nak selamatkan diorang hu hu hu...

started... da setengah jam syuhada tak nak masuk kolam!!! sambil pegang pelampung, diri je kat tepi kolam. aduuuuuuuuuuhai! 

ada 5 orang instructor. semua lelaki.
syuhada memang tak nak masuk kolam langsung.
sedangkan nurin da dgn happy nyer belajar berenang...
hu hu hu !!!

alhamdullillah... setelah dipujuk rayu oleh this instructor, syuhada setuju utk duduk dulu di tepi kolam. still tak mau masuk kolam ye...

yeszaaaaaaaaaa :-) syuhada is swimming !!!

good girls :-)

both of them amat happy.
diorang tak sabar tunggu next saturday :-)

Photobucket

5 comments:

  1. aida belajar swimming ni kat mana?berapa sebulan...danisha takut airlaa tp nak masukkan dia kelas swimming...

    ReplyDelete
  2. wah.bestnye.
    anto swimming memang bgs kan.

    ReplyDelete
  3. Bestnya. Nak tau juga belajar kat mana & fees.

    ReplyDelete
  4. Tak lama lagi terrer la diaorg swimming :-)

    ReplyDelete

Terima kasih sebab sudi nak tinggalkan komen.
Top komen mungkin akan dpt gift dari Aida ~ in shaa Allah.
And Aida pasti akan blogwalking blog uolls kembali :)