Thursday, January 03, 2013

TERBAAEEEEK !!! |coconut shake special|

last saturday ke serkam ~ majlis perkahwinan adik jiran. on the way back tu, cuaca amat panas. tiba-tiba sampai je kat trafik light simpang nak ke permatang pasir, toleh kanan, nampak kedai ni... asben pun terus ajak stop. memandangkan izzat tido, kami bungkus saje.

sentiasa ada orang beratur!

coconut shake = RM2.20
coconut shake special = RM2.50 

yummy ~ coconut shake special with 1 scoop ice cream vanilla :-)

best!

anak-anak dara yg frust sebab diorang berdua tak bleh sedut byk-byk coconut shake ~ batuk lom baik!!! hi hi hi....

bleh la singgah selalu. sebab dekat dgn umah :-)
hasrat nak minum coconut shake kat klebang masih tak tertunai! sebab klebang tu da jauh sgt. jumpa coconut shake alai ni, kira orait ler :-) kalau nak ke ikan bakar umbai, jumpa dia dulu sebelah kiri.

singgah lerrr...

Photobucket

7 comments:

  1. terus rasa nak minum coconut shake jugak ! alahaiiiii

    ReplyDelete
  2. panas2 memang sedap layan ni ye sis...
    untung lah dekat rumah...
    leh terjah2 selalu hehehehehe

    ReplyDelete
  3. selalugi yg kat klebang dgn batu berendam je..kat alai pun ada jugak yee

    ReplyDelete
  4. Sedapnya. Tak pernah lagi rasa coconut shake.

    ReplyDelete
  5. teringin nak minum coconutshake ni...

    ReplyDelete
  6. hehe.rindunye nk coconut shake.last time sy makan,taun 2011 masa g melake.sgt sdp.puas tekak kan.huwaa.lamenya da x minum.

    ReplyDelete
  7. mmg teringin nk minum coconut shake.dekat skit area rumah kita.mlm td dah ckp dgn apen aida update blog psl coconut shake.dah ajak dia pegi.:D thanks sb bg info..

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)