Sunday, February 03, 2013

AL-KISAH FAMILY DAY LAGI

da citer ari tu family day opis asben ke desaru...
baru teringat yg family day opis sendiri tak tempek kat blog lagi!

program kami tak amik masa panjang...
jumaat lepas keje cek in.
ada game bola tampar pantai antara bahagian.
after maghrib, dinner...

kami tak amik bilik memandangkan resort tu just 15 minit dari umah mak saya.
and saya ada baby, malas skit nak lepak tepi pantai malam-malam...
acara mlm tu pun open tepi pool, tak brape sesuai utk izzat.

2 anak dara ni follow...
memandangkan mlm tu hujan, izzat ditinggalkan dgn atuk & wan kat kg.


syuhada bw balik crown!!!
tak sangka syuhada yg menang.
walaupun pakaian dia ala-ala baju tido gitu, but sebab dia memang tak dok diam, dpt la anugerah tu...
sayang anak ibu...

ready utk senamrobik the next morning...

peace !

layan buaian di taman permainan...

acara wajib ~ swimming!

ofis saya memang tak dpt nak organize family day jauh-jauh dek kerana kekangan masa semua pegawai.
so, buat kat tanjung bidara jer...

apa pun, yg penting sambut meriah bergumbira bersama :-)

Photobucket

9 comments:

  1. wah..dapat crown...hihi..cam kembar =)

    ReplyDelete
  2. comel nye dua anak dara tu. salam perkenalan dan polow sini jugak. jemput singgah blog sy juga.

    ReplyDelete
  3. wah bestnya dapat crown lagi..tahniah

    ReplyDelete
  4. Wahh..bestnye....hepi pwincess ye..
    Betul betul..kalu saya pun,sbb ada baby kan,lebih selesa lepak kalu umah mak da dekat.
    Baby ni banyak ragam,nanti kita nak enjoy pun jadi haru kan.

    ReplyDelete
  5. mama ila ~ diorang berdua tu kalu org baru jumpa memang semua kata mcm kembar. aida plak suka pakai kan diorang baju yg sama :-)

    nak kembar tak dpt, buat-buat kembar ler kan...

    ReplyDelete
  6. nea lopah ~ i will follow uuuuuuu too :-) i like!!!

    ReplyDelete
  7. mcm twins..klu kta twins mesti nurul caya..wah aktif smpi dpt crown

    ReplyDelete
  8. dari mula2 kenal blog aida kan... izan susah nak bezakan mana nurin, mana syuhada. lagi kalau dorg amik gmbr duduk. sama je. dah macam kembar tau...

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)