Wednesday, March 20, 2013

FAMILY STORE DA BUKAK !

serbuuuuuuuuuuuuuuuuu!!
yahoooooooooooooooo!!

semalam saya EL. bawa izzat ke spital pantai... lepas tu yg ter pergi family store ni hi hi hi...

trafik lights nak masuk taman merbok. kat situ la trafik lights nak gi melaka mall :-)
balik keje suatu hari tu, sempat snap gambo ni...
agar tak lupa!!!

melaka mall...
tempat lepak kami sekeluarga...

bawak cash RM250 aje.
ni jer la sempat sambarrrrr!

saya da plan dari awal just nak survey harga. nak compare la dgn mydin. family store kat melaka mall ni dekat sgt dgn umah. jusco (seberang jalan) tu mahal yg amat!!! tapi, tgk harga offer pembukaan sgt bagus, sambarrrr la... drypers, susu dutch lady 456 madu, softlan refill besar, dynamo 4.4kg... semua tu limit 2 unit jer, offer ler katakan... yg lain beli apa yg perlu sekadar cukup RM250 tu aje. baki? RM5 jer!!! 

 photo anigif-ADIANIEZ_zps8f560909.gif


paling haru........ beratur nak bayar selama 1 jam 15 minit tuh!!!!
panjang giler line up nyer....
offer punyer pasal, layan jer la...

welcome to family store :-)

Photobucket

3 comments:

  1. wow bestnya, balik melaka boleH sHopping kat sini

    ReplyDelete
  2. family store mmg murah. family store kat rumah saya merupakan family store pertama dibuka di malaysia. dulu mmg sentiasa penuh sebab harga lagi murah dari giant dekat kawasan tu. lokasi di senawang tapi orang kat ampangan dan seremban 2 pun sanggup datang jauh2 sebab nak jimat. awak elok pergi time dia ada sale. mmg best!

    ReplyDelete
  3. Murah ehh, selalu gi mydin je

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)