Tuesday, March 05, 2013

SEBAK!!!

hmmm... baru ada time utk taip taip di blog terchenta ni ptg ni. meskipun tuntutan kerja masih byk, namun tetap nak juga update blog. da lama ditinggalkan. byk memori tak sempat nak tempek dlm ni...

anak-anak semua sihat alhamdullillah. melakukan aktiviti seharian dengan ceria dan gembira. izzat da pun masuk umur 7 bulan 28.2.2013 ari tu.

budak gembol yg cerdik pintar !!!



sabah...

copy paste dari fb member, org sabah...

al-fatihah kpd semua 8 wira negara yg telah pulang ke rahmatullah...

sedih tiap kali baca post pasal pencerobohan di lahad datu kat fb. sedih! sebak! kiranya la asben ku seorang dari yg dipanggil berjuang ke sana, aduuuuuuhai! doa jer la dpt kita iringi pemergian dia yg ntah akan balik dgn senyuman gembira ataupun diusung dlm keranda dilapik bendera negara tercinta... aduuuuuhai!!!

rindu serindu-rindu nyaaaaaaaaaaa...


sedih! sedang taip ni pun sebak, mcm nak nangis!

sentiasa on fb utk tahu perkembangan di lahad datu, kunak dan semporna... sentiasa berdoa agar apa jua konflik yang berlaku dpt diselesaikan dgn cara diplomatik. Allah Maha Tahu dan Allah Maha Mendengar... moga malaysia kembali aman dan sabah kembali damai...

amin...

Photobucket

3 comments:

  1. semoga mereka senantisa dilindungi oleh Allah swt

    ReplyDelete
  2. btol.sy pun sebak.sedih.mgalir airmata
    mereka bjuang di negara sndiri yg aman
    betapa besar nye pngorbnan mereka kan

    ni suh mat2 rempit dadah bagai tu g bperang,br tau agaknye,betapa susah nak dptkan kmerdekaan,tp sesenang dorg jd belia x guna kan.

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)