Monday, April 01, 2013

APRIL FOOL !!!


saya cuti ari ni...
nak melawat ofis KWSP  after anta izzat ke taska jap lagi.
ada urusan paling penting dlm dunia heh heh heh...
izzat tak bleh ikut ye... lagipun izzat da 2 minggu ponteng gi taska !

kalendar & mug tersayang kat ofis :-)
esok kita jumpa yer...

 photo anigif-ADIANIEZ_zps8f560909.gif
saya pernah di april fool kan sekali jer.
time tu form 3 di STF.
pepagi bangun nak solat subuh, kaki kitorang kena ikat kat katil!!!
angkara kakak-kakak senior form 5 :-)
what a sweet memory to remember...

and today adalah hari lahir ke 16 thn adik bongsu saya...
"happy birthday dear adik muhammad faiz hanafiah..."

Photobucket

2 comments:

  1. selamat hari lahir buat adik Mohammad faiz hanafiah... :) umur adik tu sama ngan umur anak sulong saya.. hehehe

    ReplyDelete
  2. Ada jugak kenangan ye? Nak jemput joint Cabutan Bertuah kt blog saya :)

    http://semuasihatselalu.blogspot.com/2013/04/cabutan-bertuah-untuk-pelanggan-setia.html

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)