Tuesday, April 09, 2013

AYAH JUARA SAIDINA |ibu bankrapsi!!!|


ni citer few weeks ago.
baru nak tempek sini hi hi hi...
aktiviti hujung minggu kami 4 beranak apabila malas nak kuar rumah...

ayah geng dgn syuhada...
ibu geng dgn nurin...
geng tu maksud nyer jadi advisor what to do now and next...
seolah-olah ayah dan ibu main 2 kali ler...

nurin & syuhada over excited nampak duit duit ni :-)
kelam kabut at first nak kawal excited mereka berdua hu hu hu...

ready to play...

keputusan....
ibu yg sedih!!!

 photo anigif-ADIANIEZ_zps8f560909.gif

  1. beri pendedahan kat nurin dan syuhada tentang DUIT... bukan 1 ringgit, 2 ringgit... tapi ratus dan ribu... kira dgn pantas! 
  2. main saidina ni is about beli tanah, rumah, hotel ~ dgn wujud nyer objek rumah & hotel, skit-skit inform mereka la jugak tentang urusan jual beli. bayar sana, bayar sini.... denda sana sini... masuk keluar penjara hi hi hi...
  3. alert!!! org masuk tanah kita ~ sewa kena bayarrrr ye... 
  4. apa itu dadu? diorang dah kenal dadu...

a very good time together main saidina...
bila diorang besar skit lagi nanti, lebih seronok...

Photobucket

1 comment:

  1. lamanya tak main saidina nie...
    seronok main ni...
    bagus gak pendedahan cam u cakap tu sis...
    tapiiiiiii untuk Sapphire cam lum lagi kot...
    dia tu tak reti nak dok diam lama2...
    budak aktif kannnn....

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)