Monday, April 29, 2013

BLAH LA LU!!!


sape ko nak persoalkan org yg profesional?
ko masuk umah org, ko buat la perangai elok-elok...
da le ckp org tu ko tak nak dgr, ko persoalkan plak kebijaksanaan diorang...
kalu la ko dgr skit tips from chef jo tu, bertambah perfect le hidangan ko.
yg kat atas tu bagi tips tak cukup bahan, diorang tu competitor dooooo...

setuju dgn chef jo ~ ni umah kami, kamu semua hanya tetamu...


selayaknya la ko dibuang...
masak tak pandai, mulut kurang ajar...
tak profesional!

para artis, sila ambil pengajaran.
jgn cakap org ikut sedap mulut aje lenkali.
hormat! hormat! hormat! skang satu malaysia da tak hormat ko!

masterchef & masterchef selebriti ni my feveret program. 
elok sgt ler ko takde lagi. meluat mak...
anyway, congrats to pak nil... i like pak nil forever...

 photo anigif-ADIANIEZ_zps8f560909.gif
Photobucket

5 comments:

  1. Huiii maghah bebeno nih gayanya hihihi
    Tp topik hr ni mmg byk ttg kisah MS ni.. lagi2 kes zain n cikTa tu. Shima tak tgok.. anak2 berebut nk tgok kartun hohoho..

    Nti buat kek utk 3buah hati tu ekk hihhihi :)

    ReplyDelete
  2. tgk gak malam tadi. mmg haru kan. tp rasanya mesti pihak astro nakkan begitu sbb biar kasi hangat gitu.. mana la tau kan.. leh je kalau nak kasi scene dipotong. tp ni tayang je. dah tema dia biler watak jadi jelas.. apa lagi yer.. lupa la pulak.. hihi

    ReplyDelete
  3. Hangat pasal ni..huhu..tak sempt tgk smlm

    ReplyDelete
  4. hi hi ntah la kan... da diorang tu nama nyer artis. bab berlakon no 1 ler... pe pun, tak best ler if berlakon utk up kan ratings. anak2 pun tgk gaks, tak best...

    ReplyDelete
  5. itulakan..sepatutnya as public figure..jagala budi bhasa...xrugi pun :)

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)