Sunday, April 28, 2013

EHEM EHEM... BUAT PER TU?

izzat masuk umur 9 bulan hari ni....
alhamdullillah.... bersyukur kerana hingga hari ni Allah jadikan izzat baby yg sihat, cerdik, cantik, hensem... semoga Allah berikan izzat kesihatan dan kecerdikan yg tiada berpenghujung ye sayang ibu ayah...

kami di klang hari ni. hadir ke kenduri abg ipar, dia nak tunaikan umrah dgn isteri nyer. in shaa Allah. skang ni kan musim org buat umrah. terutama ramadhan dah nak dekat. memang waktu-waktu sesuai la nak tambah dan tingkatkan ibadah.

izzat skang kan da cerdik, mcm2 ler cerdik nyer...

dlm bilik ibu ayah ni ada juga feveret spot izzat.
tempat ibu ayah charge phone.
penuh ler wayar!!!

time ni dia tak sedar saya kat belakang dia...

cak!!!

berjaya cabut charger phone ibu!!!
good boy hi hi hi....
saya perhatikan je, ada tak cubaan utk masuk ke mulut??!
tiada...

dari berdiri, duduk...
masih diperhatikan, jgn masuk dlm mulut ye sayang...

lihat perkembangan boy sorang ni memang buat keje lain tak jalan. dok amik gambo dia... video dia... dok layan dia... dukung dia.... hmmmmmm... best nyer ada baby. kecuali tgh mlm, izzat akan lena 100% start kul 5 pagi!!! sebelum tu dia akan terbangun-bangun selang 1 jam...

takpe la dik. sementara... lagi 3-4 tahun ok la kan. mcm kakak-kakak da besar. tido lena tak ingat susu hi hi hi...

 photo anigif-ADIANIEZ_zps8f560909.gif


Photobucket

3 comments:

  1. comel dak izzet..tgh fikir bentuk litar dlm plug tu agaknya...hihik

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)