Friday, April 19, 2013

EVERYTHING I NEED !!!


suka gi sini... mcm-mcm ada!


yg latest gi daiso, mahkota parade, beli craft puncher utk anak2 dara... tali tape utk ibu, senang nak ukur2 apa2, magnet bulat (nak fix fm yg da tak bleh melekat!) and box utk letak brg jahit menjahit ibu... ikutkan hati time tu nak beli mcm2 lagi. tapi, sempat sabarkan diri sendiri... satu RM5, jumlah shopping ari tu RM40. 


 photo anigif-ADIANIEZ_zps8f560909.gif

craft puncher tu amat best!!! dah pun buatkan craft for nurin, homework sekolah dia ~ card birthday. easy... nice... nampak kreatif...

next week nak singgah lagi beli few things very important. and nak sambar few lagi craft puncher different design :-)

Photobucket

7 comments:

  1. kedai fave i gak ni...
    tapi tu lah...
    angkut angkut angkut...
    tengok total kkdg terkezut gak :D

    ReplyDelete
  2. oooo ena pun suka dtg ke sini
    brg2 yg jual semuanya cute miut kan

    ReplyDelete
  3. peminat daiso jugakk...=)

    craft puncher tu satu rm5 ke? ke dpt byk pcs? nk kena beli jgk ni, utk my kids homework...=)

    ReplyDelete
  4. aah..kita org pun suka masuk sini.kalau masuk macam2 nak beli..:D

    ReplyDelete
  5. saya peminat daiso jugak.. sekali masuk suka berlama2.. heheh

    ReplyDelete
  6. mujur kat sini takde daiso... kalau masuk mmg rambang mata dibuatnya...

    ReplyDelete
  7. Daiso ada jugak ye kat mahkota parade, biasa pergi kat jusco besar sebelah tesco tu, kalo ikut hati semua nak bila masuk sini ;)

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)