Tuesday, April 30, 2013

HASIL TANGKAPAN DI PC FAIR |best!|

jumaat lepas terjah jap pc fair. bawak nurin. gi time ofis hour hi hi hi... balik dari out stesen ke JB, petang tu tak masuk opis ler kan... harus terjah pc fair ler...


lengang. tak ramai org. bleh belek membelek sepuas hati. bleh bertanya mcm2 soalan kat semua sales person. tanya tu... tanya ni... and seperti yg dirancang, ikut bajet dlm handbag, beli la ini... da lama target!



beli 2 ~ saya dan asben sorang satu hi hi hi...
1 = RM169
external hard disk WD my pasport

asben khas utk office work dia, movies, etc hal-hal dia yang berkaitan. saya punyer more sebagai compilation album and video anak-anak bertiga tu. dah pun berjaya ditransfer dari dvd ke external hard disk ni. but all the dvd tu tak di buang la. still simpan, back-up if anything happen to external hard disk tu. but minta-minta jauh la dari apa2 malapetaka kan. memori gambar anak-anak, tiada nilai!!!

baru jap siap transfer ~ semua nyer 37 Gb. album 2012 lom transfer, dlm laptop acer kat umah :-) baru ler best guna external hard disk ni. 24 jam semua gambo anak-anak dlm handbag...

but to those frens kat melaka yg terlepas gi pc fair, do not worry. uolls bleh gi stygix bukit beruang, berdepan dengan windmill. main road nak ke IPK melaka tu. harga dia sama sebijik harga kat pc fair. dia ada promosi... but, surely uolls da tau kot. sebab satu melaka diorang da pasang banner cam kat bwh ni...


 photo anigif-ADIANIEZ_zps8f560909.gif

tu jer...

Photobucket

5 comments:

  1. akak pun gi pc fair hari Ahad...

    ReplyDelete
  2. tp skang mcm dah x bape murah la compared dgn dulu kan..

    ReplyDelete
  3. wahhhh..shopping sakan di PC Fair,ye :)

    ReplyDelete
  4. yes. kat pc fair da lebih kurang harga kat kedai.

    ReplyDelete
  5. memang dok cari menda alah ni la. 3 minggu lepas pergi tanya kat kedai 299 satu.

    Rasanya kena tunggu PC fair la jawabnya ni..

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)