Wednesday, April 10, 2013

KOLEKSI FM IBU |updated!|


meriah!
suka!

kalau izzat merayap dgn walker nyer ke dapur, memang dia sungguh excited tgk semua ni melekat kat peti ais... muka izzat nampak geram teramat geram hi hi hi... da sampai bawah da, maka, terpaksa tempek kat tepi peti ais...

koleksi setakat bulan mei 2011 bleh klik kat sini --> MELEKAT...
now da bertambah!!!

hasil kutipan selama beberapa tahun...
ada yg beli sendiri, ada yg org bagi.
yg pasti, kalau adik beradik gi holiday, diorang sure tak lupa beli utk saya :-)
ni da kena letak tepi...
lagipun yg ni baru dipulihkan!
ada yg pecah...
magnet da tak melekat...

ada beberapa yang tak ditempek sebab akibat terjatuh. anak-anak kalau tutup peti ais mcm tutup pintu bilik, berdentum!!! mana tak gugur beberapa FM tu kan... nangis ibu...


cupcakes.... my feveret!!!
i set - 5 cupcakes...
beli kat mahkota parade...

ni memang dari dulu la jadi feveret...
kenderaan air asia...
kakak beli kan time dia fly balik from china...

orang melaka wajib ler ada sang kancil ni...

ini yang terbaru...
beli kat mahkota parade juga...

beli kat jonker walk...
my feveret!!!

pergi ke kedai upin & ipin di shah alam...
wajib tangkap 1 set budak botak ni... hi hi hi...

fm kat bawah upin & ipin tu dari jepun tau!
asben kirim kat member dia yg kursus ke jepun last year... cute!!!

ni semua terletak few FM dari luar negeri...
singapore, paris, london...
i tak pergi, friends ofis yang bagi as souvenirs!

 photo anigif-ADIANIEZ_zps8f560909.gif


in shaa Allah kalau pindah rumah baru esok-esok, nak tempah satu board besar khas nak tempek semua FM ni. 
nak satu dinding khas utk dia aje. baru la cantik!

oleh itu, sesiapa yg sudi nak hadiahkan saya FM, terima kasih.
saya tak nak hadiah besar, FM pun da buat hati saya kembang tak kuncup-kuncup!!!

Photobucket

4 comments:

  1. akak pun suka fm..tapi br dapat kumpul sikit

    ReplyDelete
  2. wah banyak nya!!!! rajin akak mengumpul

    ReplyDelete
  3. Wah...banyaknya. Kita nyer tak banyak pon.

    ReplyDelete
  4. kita satu geng....
    peminat FM....
    ralit kan tengok FMs tu semua...

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)