Monday, April 22, 2013

RUTIN KE SPITAL BERSAMA IZZAT :-)


petang ni in shaa Allah bw izzat cek up bulanan kat Lee Child Speacialist, spital pantai ayer keroh. hopefully ok semua. izzat pun da tak demam. da tak berak-berak. 1 hari berak dlm 2-3 kali aje... normal ler tu.


anak-anak saya skang ni if ada tak sihat skit aje terus bw ke spital pantai, dr lee pakar kanak-kanak. if tak de pe kronik, byr fee dlm RM40-RM80 jer. tak mahal sgt. and berbaloi la dgn jumpa pakar kanak-kanak, kan... if gi klinik amal bkt katil tu pun, tak kurang RM40 da skang if bw anak-anak demam. so, why not byr lebih skit, direct ke doktor pakar...

monthly cek up di klinik kesihatana ayer keroh pun still gi. tu wajib ler sebab da start dari lahir. saya pun amik extra imunisasi utk izzat dgn dr lee.

ok. nak breakfast. nanti citer-citer lagi :-)
bye. wasalam uolls...

 photo anigif-ADIANIEZ_zps8f560909.gif
Photobucket

8 comments:

  1. kita org dah lama xbwk pi doktor pakar.selalu ke klinik wahida je..

    Nota : apen di langkawi. nak kirim coklat boleh berhubung dengan dia..heeee

    ReplyDelete
  2. Ni geng blogger melaka ke ni..hihi...sy tgh taip komen ni kt klinik wahida ni..ngee

    pnh g pantai gak tp servis tak semesra doc wahidah...ke gane geng? ;)

    ReplyDelete
  3. yang penting...
    ubat serasi and layanan pun ok...
    bayar extra skit no hal lah kan sis..

    ReplyDelete
  4. UNTUK ANAK2 APALAH SALAHNYA KAN BAYAR LEBIH SIKIT..

    ReplyDelete
  5. oh aida..jgnler malu...jom join GA "Jom Kemas Rumah Bersama!"

    http://susunatursioca.blogspot.com/2013/04/sticky-post-giveaway-istimewa-mei-jom.html

    looking fwd for ur entry ;)

    ReplyDelete
  6. mmg kalau pasal kesihatan anak2 ni kena cari pakar... kalau klinik biasa mmg tak berapa jalan la... tapi saya rasa pakar kanak2 di Melaka ni tak sama dengan our fav pakar kanak2 di Kuantan, Klinik Pakar Kanak2 Ang...

    ReplyDelete
  7. bayar lebih utk kesihatan anak2 tak mengapa kan aida... moga terus sihat ye izzat.

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)