Monday, May 20, 2013

ANAK DARA IBU SUDAH ADA BABY BARU!!!


katil nurin...

baby baru nurin...

katil syuhada...

baby baru syuhada yg siap diselimutkan...

cak!!!

last month, jalan-jalan kat parkson. da selalu sgt saya hampa kan permintaan mereka dari beli mainan. serabut bilik diorang dgn mainan. diorang tak main lama pun, ke tong sampah juga akhirnyer! but, this time saya bagi peluang amik apa jer diorang nak. ni la 2 brg yg diorang amik masing-masing setelah saya approve... they were so happy!!!


 photo anigif-ADIANIEZ_zps8f560909.gif
Photobucket

13 comments:

  1. wahhh..siap selimut yer bear =) seronok dapat bear baru

    ReplyDelete
  2. seronok lah dorang permintaan dipenuhi....
    siap tidurkan and selimutkan tu...
    cute pilihan dorang...

    ReplyDelete
  3. syuhada tu berlakon konon anak dia tgh tido. siap pesan kat ibu nyer ni hah, jgn bising ye, baby adik tido...
    hmmmmmm imaginasi melampau ha ha ha...

    ReplyDelete
  4. comel putih gebu lagi.. betul tu kalau ambil mainan lain ketong sampahlah jawapnya main kejap ja...

    ReplyDelete
  5. comelnya baby dia orang..memang pun bersepah je.mainan nana dgn ammar bersepah2.dar ruang tamu sampai ke bilik mesti ada yg terselit.aritu baru buang

    ReplyDelete
  6. ala..la..la..comel je bear tu..pandai dorang pilih.. bilik pun kemas je..:)

    ReplyDelete
  7. gigurl mmg patung xboleh dipisahkan

    ReplyDelete
  8. ala comelnyeee
    budak perempuan kan ..
    anak2 akk pernah mintak anak patung
    sampai sudah ayah dia x bagi ..
    ikutkan ajelah
    sib baik anak2 paham ;)

    ReplyDelete
  9. ala so cute, mcm ni la ada anak dara x dpt dipisahkan dgn patung.., kita yg dh jd mak bdk ni pun kadang2 geram je tgk patung..ehhe

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)