Thursday, May 30, 2013

ANAK DARA KAKI KENA CANTIK

takde story la plak nak citer pagi-pagi  ni...
cuti? sedang nak mencuti kan diri la ni.
tapi tak bleh!!!
jap lagi kena masuk ofis hu hu hu...
tak bleh, ada kes mahkamah berderet-deret...

next week baru start cuti-cuti malaysia :-)

ada plak koleksi gambo yg rasa nyer lom tempek sini hi hi hi...





hasil tangkapan di mahkota parade on 4 mei lepas...
sorang dpt 2 kasut ~ 1 for jalan-jalan and 1 for raya nanti...
penting peranan kasut di kaki diorang ni.
saya tak brape gemar diorang gi jalan-jalan pakai selipar!
nampak mcm tak siap hi hi hi... unless gi pasar mlm ke, family store jap beli brg dapur ke...
tu ok la kan.

mcm yg pernah saya ckp kat nurin ~ "anak dara kaki kena cantik..."

kasut raya tu da selamat dirasmikan sabtu 19 mei ari tu. takde makna nyer for raya hi hi...
nak gi wedding, diorang sibuk la nak pakai kasut raya.
malas nak soal jawab, si ibu yg baik ni (baik ke??) benarkan la kasut itu digunakan...
hmmmm... adakah kena beli kasut raya lagi nanti??? hu hu hu...

bye for today uolls...
Photobucket

8 comments:

  1. cantik kasut-kasut tu... buat penyeri kaki anak dara... okeylah nak cari juga untuk anak dara berdua kat umah nie... TQ

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. cantik lah.. anak saya belasah jer apa yang ada...
    tapi kali ni dia minta nak kasut tumit tinggi.. so berseiaplah mamanya kali ni..

    ReplyDelete
  4. dah bl kasut raya..ila pun.. Lom sempat buat n3 lg.. N ila setuju klau bwk anak jln pakai selipar mmg nmpk xsiap.. Bila berkasut nmpk kemas je kan,.. Baik awk kasi anak pkai kasut raya... Ila mmg xbg...

    ReplyDelete
  5. cantik2 ...
    anak dara kan ..
    kena macam anak2 akak kaki semua besar2 .. nak cari utk kasut raya sedihh aje huhu

    ReplyDelete
  6. cantik kasut anak dara,..saya belum shoping lagi tuk raya sbb mmg xsempat tgg raya dah pakai..g kedai runcit pun pakai kasut raya,..apa kes..

    ReplyDelete
  7. izan mama mia ~ aida bagi skali je ari tu nak gi wedding. nak gi kedai runcit ???! nak kena ler dgn ibu...

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)