Thursday, May 02, 2013

ANAK DARA SAYA KENA SKODENG DALAM BILIK MANDI !!!

selamat hari pekerja!!!

saya adalah pekerja, so saya happy sebab semlm cuti am sempena hari pekerja...
stay home je semlm. bereskan kerja rumah yg menimbun!!!

salah satu aktiviti izzat yg kelakar ~ skodeng kakak-kakak mandi!!!


happy nyer sayang izzat... nampak pe tu???
ha ha ha...

tak bleh la kakak prepare nak mandi, sure dia segera jengah kat pintu bilik mandi. kelakar!!! sementara kecik ni saya ok ler... nak marah pun, bukan nyer izzat faham...

gambar kat bawah ni yg terbaru. dia langgar je pintu tu. lagi dekat izzat nak tgk kakak dia ha ha ha... takut roboh jer pintu tu sayang oii...

bulat mata !!!

tu je citer pagi ni... bila bercakap pasal anak-anak memang takde ending, kan?

 photo anigif-ADIANIEZ_zps8f560909.gif


Photobucket

6 comments:

  1. hehehehe...skodeng kakak mandi yer.... mesti dia gerammm tgk kakak main air..dia pun nak join..

    ReplyDelete
  2. waktu camni la dia suka meneroka... merata2 dia sukat rumah..

    ReplyDelete
  3. mama ila ~ izzat memang suka mandi!!!

    jassnani ~ betul. time ni la yg penting utk perkembangan dia :-)

    ReplyDelete
  4. pandainya dia main jenguk jenguk skodeng kakak mandi yer... nanti besar sikit jgn nak skodeng skodeng k

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)