Monday, May 06, 2013

ASYIK BERKEMPEN, GANTI PUASA |korang dah???|

sudah le tu... PRU 13 da berakhir. result as uolls expected?! hi hi hi... apa pun semua di tgn Allah, kan? semua yg berlaku ada hikmah... and Allah tahu segalanya adalah terbaik. moga kerajaan WORK for the rakyat properly ye...

harap maklum ye, saya kena ganti 1 bulan!!! bersalinkan my baby boy, izzat... as at ari ni, syukur alhamdullillah saya da berjaya ganti 1 hari ( 30.4.13). sabtu ahad off sebab cooking time at home with anak-anak... ingat kan da continue this week, bendera jepun da up la plak ha ha ha... tangguh next week ler.

saya da print out tempek kat bilik ofis...

11 mei ni ~1 Rejab 1434H. bulan-bulan mulia da pun bermula... moga kita semua amik peluang keemasan yg Allah sediakan ni utk tingkatkan ibadah. saya akan cuba sedaya upaya... doakan saya!

in shaa Allah, start next week sehingga la selesai 1 bulan ganti, saya akan ganti puasa... jom kita sama-sama? dpt la prektis for ramadhan... dpt la prektis kan perut agar kurang makan... dpt la kurangkan berat badan, sihatkan badan... in shaa Allah...

 photo anigif-ADIANIEZ_zps8f560909.gif
Photobucket

5 comments:

  1. a'kum.

    sekejap je ms berlalu kan, dah nak puasa...

    sy pun puasa belum berganti lg.hu..hu..da 3 ari lg..mudah2an kita diberikan kekuatan utk berpuasa..Amin...

    ReplyDelete
  2. salam ziarah. kita pun boleh habis ganti (tapi tidaklah sebulan). terima kasih atas peringatan. Ramadhan tinggal lagi 60 hari je, erkkkkk.

    ReplyDelete
  3. adia ~ a'ah... kejap je ye masa berlalu...

    ReplyDelete
  4. 1 bula..hohoho!!pelan2 kayuh ye :)

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)