Monday, May 27, 2013

BENGKEL BIJAK AL QURAN |pengisian cuti skola anak-anak dara !|


ready da pagi tadi, excited diorang.
bengkel start today until friday.
8 pagi hingga  4 petang, siap sarapan dan makan tghari...


and sampai je kat ALC (al baghdadi learning centre) bukit katil tu, tak pandang dah kat ibu, terus masuk kelas :-)
i like u both darling, bersemangat !!!

sebenarnya anak-anak dara berdua tu da start belajar mengaji teknik al baghdadi since januari 2013 lepas.
setiap jumaat, 8.30 - 10.30 malam.
dekat je dari umah, alhamdullillah...
then, bila ada program for cuti sekolah, tanpa lengah-lengah terus saya masukkan diorang.

sebenarnya umur layak join BBQ is dari 8 tahun.
but according to ustazah, syuhada da boleh join kerana dia sgt ok meskipun dia baru 6 tahun.
alhamdullillah...
so, ok la kan...
antara pengisian bengkel ni ialah ~ bacaan al-quran, hafazan surah lazim dan amali solat.


utk orang melaka yg berminat join BBQ ni, boleh daftar lagi.
call ustaz din ~ 019-7787478.
ALC bukit katil kat lot kedai IKS bukit katil berdepan dgn masjid saidina ali.
minggu ni satu sessi. minggu depan pun ada lagi boleh uolls join.
in shaa Allah...

Photobucket

2 comments:

  1. bagus tu... zaman la kena bijak akdemik dan alquran..

    ReplyDelete
  2. wohoo..nak join gak ah nnti..=)

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)