Thursday, May 16, 2013

BIG BAD WOLF BOOK SALE ~ MELAKA & JB !!!

best utk pencinta buku!!!

i was here ~ jumaat lepas :-)

orang jb ~ 24 mei start... serbuuu...

sebelum ni dok dgr citer pasal bbw book sale ni. and friends kat KL dok citer kat fb. saya ni bukan la suka baca buku citer. tak... tak minat!!! walaupun saya ni law student, but terhad membaca buku utk exam aje ye. membaca perlu kan masa yang lama!!! tebal buku, lama nak sampai ending hi hi hi tak sabar!!!

gi la bbw ni jumaat petang, baru balik dari jb, sebab pagi tu ada kes mahkamah. instead of balik rumah, terus ke bbw di mitc. tak ramai orang, senang lenang parking... senang lenang cari buku... takde le bawak bakul ke, beg besar ke, ... konon nyer mcm nak jengah-jengah aje. tapi...

anak-anak punyer...
satu = RM8 jer...

tu semua hasil tangkapan di bbw book sale melaka. 2 kali masuk tau. sebab first round tu tangan sakit!!! ku sangka nothing, but bbw book sale memang something!!! hmmm... saya gi dulu kat bahagian children. most of the time memang kat bahagian tu la, utk anak-anak... then baru reverse semula, tgk setiap bahagian ~ garden, home, art & craft, self help, cookery... best!

di bawah adalah something kat cashier yang sempat saya sambar for anak-anak & diri sendiri... FM bbw di Melaka ~ paling suka. FM collector tegarrrrrrrrrrr le katakan :-)

anak-anak punyer lagi!
3 note book = RM1 jer, beli la 2 set...
FM spt biasa 3 = RM10 :-)
small princess utk diorang kaler...

so, org JB. gi ler nanti kat Danga City Mall ~ bbw book sale this 24 mei... nothing to something :-) 

Photobucket

5 comments:

  1. ermm bila la depa nak datang kedahh

    ReplyDelete
  2. banyaknya memborong....murahkan, mas ni mmg untung kalau beli sbb harga murah dr yg asal

    ReplyDelete
  3. ooh xtau namanya begitu BBW.. ni baru tau.

    ReplyDelete
  4. alah kak...murah² nye lahai harga buku2 tu semua..syiok ahhh

    ReplyDelete
  5. urghhh abes daa ke? igt ada lagikkkk

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)