Wednesday, May 15, 2013

HARI IBU = UPACARA KRISTIAN |jgn sambut|

ahad lepas, hari ibu... tapi saya tak meraikannya. sebab di bawah yang saya baru tahu sehari sebelum nyer...


and tak rasa kurang pun tak raikannya because everyday is a mother's day. kebetulan ahad kan anta izzat ke cheras, jumpa emak. da gembira. tak wish pun selamat hari ibu. kebetulan emak saya tidak la berkira pun wish ke tak, celebrate ke tak,... yg penting, cucu dia sihat walafiat... anak-anak dan menantu semuanya sihat dan selamat, meskipun jauh dari mata (dekat di hati!!!!)...

and... and... isnin, malam, nurin pass a very very sweet present sempena hari ibu... terharu!




so sweet. saya agak demam malam tu. tak sihat... after terima bunga tu, kembang skit hati ni... perlu kah inform nurin that ibu tak celebrate hari ibu?

tak perlu kot. because rata-rata semua tadika dan sekolah celebrate. create present or card utk ibu masing-masing. hmmmm ok la. demi untuk ajar anak-anak hargai jasa dan pengorbanan ibu... yg penting, kita kena tetap dgn niat... hmmmmm... niat tu penting kan? tepuk dada, tanya iman...

ok. tu je citer sempena hari ibu dari saya. 

p/s: tanya gak syuhada, ada ke present utk ibu? dia kata, "adik punyer bunga tak cantik. adik tak pandai..." hi hi hi...

Photobucket

2 comments:

  1. Sejak berkahwin dan ada anak baru Nieza perasan, macam2 hari yang kita boleh sambut .. boleh dikatakan setiap bulan.

    Inn Shaa Allah, anak2 kita meraikan hari ibu utk kita adalah tanda kasih sayang untuk kita. Semoga kita tidak dipesongkan oleh anasir2 luar. Aamiin.

    *** kembang wooooo anak bagi present hihihi.

    ReplyDelete
  2. mmg x elok sambut tapi,..niat kita tu yg penting

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)