Thursday, May 02, 2013

KAKAK OH KAKAK... SILA BERHATI-HATI !!!

sebelum ni bukan kakak-kakak saje, ibu dan ayah pun letak je barang di mana-mana. phone ke, tab ke, komputer ke, purse / wallet ke... kat hall ada satu meja kopi. meja tu la jadi mangsa meletakkan mcm-mcm barang. termasuk la meletakkan barang izzat. but cer tgk gambo di bawah...


muhammad izzat telah membesar dgn bijak nyer. dgn walker da laju ke depan ke belakang. feveret spot dia ialah kat bawah sinki dapur. hmmmm pantang terlepas ke dapur, spot tu la dia aim. 

and tgn izzat yg gembol tu da mencapai apa saje di laluan nya. tak boleh dah sangkut tuala kat kerusi meja makan dgn aman! sure dia tarik. and, meja kopi ni memang jadi sasaran izzat. ibu da kena hati-hati. takut benda yg bahaya izzat capai!!!

pernah skali, dia komot kan buku skola kakak nurin. sejak tu, kakak-kakak da tak bagi izzat dekat dgn buku diorang lagi hi hi hi...


satu dua bulan lagi mr.asben da kena letak semula pagar di antara ruang dapur dan hall. dulu pagar tu da buka time syuhada nak masuk 3 tahun. hmmmm berpagar semula rumah ibu dik oii...


 photo anigif-ADIANIEZ_zps8f560909.gif


Photobucket

3 comments:

  1. haha ada anak kecik, begitulah jadiknyeee ye dak? ;)

    ReplyDelete
  2. my nuha dulu walker jrang guna sebab dia melalak duk dlm tu. hrp2 nayla ni suka laa sbb walker tu tak jejas lagi.hehehe

    ReplyDelete
  3. hahaha... terpaksa la letak pagar. Tu dia suka benor nak pergi bawah sinki. nak jadi plumber ke?

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)