Monday, May 27, 2013

TEMBAM BU DIRI !!!

sgt excited nak lihat perkembangan izzat.
ari tu gi cek up kat kpj kajang, dr asmuni...
dr asmuni ada advice agar jgn biarkan izzat tak aktif.
kene exercise kan dia selalu. jgn asyik baring jer...

muka tu sila control skit dik ooi...

izzat cepat give up...
tak lama pun dpt suruh dia diri...
paksa dia!!!

kan da kena peluk dgn ayah :-)

next week izzat da masuk 10 bulan, merangkak pun belum!
merayap la membersihkan lantai umah ibu ni...

moga tembam bu sihat ye :-)

Photobucket

5 comments:

  1. Salam ziarah, lama saya tidak berblog walking. Semoga rahmah Ilahi sentiasa mengiringi hidup kita. ;)

    ReplyDelete
  2. alolololo tomei nya dia....
    tengok dia berdiri dah tegap tu sis....
    ntah2 dia skip merangkak...terus jalan.....

    ReplyDelete
  3. Lain budak, lain step perkembangannya ... takyah risau yer ibu .... ^_^

    Anak buah hasben Mama pun tak pandai merangkak lagik. Next month dah masuk setahun dah pun .... tp dai sangat bambam ...

    Anak Mama, Aimy nih jek yg mmg cepat. 9 bln dah berjln. Now dah 10 bln, berlari memanjat, semua dia dah buat dah .... sbb abang2 dia yg jadik mentor dia ehehehehe

    ReplyDelete
  4. dah berjalan nanti lagi penat nak layan..

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)