Monday, May 20, 2013

THE BODY SHOP MEMANG NAKAL!!

ha ha tajuk tak bleh tahan!
mana tak nyer nakal, abis duit i!

hasil tangkapan di the body shop sabtu lepas.
singgah few minutes kat jusco ayer keroh just utk shopping kat sini :-)
ada extra diskaun 10% utk member...

merah nyerrrrrrrrrrr.....
last time dpt paper bag body shop yg gorjes, i like.
kali ni body shop da guna plastik plak hmmmm...

isi dlm plastik merah ituuuu...
mana yg murah tu amik la more than 1.
murah tu dlm kategori 50% - 70%. and extra 10% utk member...
i like! bleh la penuhkan laci buat stok...
ni la tips jimat cermat nyer ~ bila time sales, uolls kena gi and borong sebanyak mungkin!
make sure semua tu barang yg korang memang guna la.
if keluar tajuk, tak nama nyer jimat cermat...

and time sales gini, korang bleh try benda baru yg korang impi kan nak try but tak try sebab mahal.
ni la time nyer cuba beli sebab murah... berbaloi!

antara benda yg saya borong semestinya EDP white musk, body spray white musk, lipstik (beli kaler lain, kaler pilihan sudah abis!!!), compact powder, loose powder, scrub kaki, face mist, asben's EDT of a man, asben's body wash kistina... berbaloi!!!


something new for me to try.
set skincare berasaskan seaweed.
oily & combination skin...
kalau sesuai and best, akan pakai la...

tu jer...
ada lagi diskaun, kat jusco melaka hingga 16.6.2013...

Photobucket

3 comments:

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)