Wednesday, June 05, 2013

BASAH DI DATARAN MBMB !!!

weekend lepas, adik dtg umah...
bawa emak & abah saya...

anak-anak zaman sekarang, apa lagi diorang nak hadap ~ gajet!!!
izzat tukang kacau kat tgh :-)

petang ahad tu, kami semua bawak anak-anak berekreasi...
at first kami ibu-ibu malas nak ikut ayah-ayah gi, seharian memasak, letih ooi!
but, dipaksa gi jugak... gi la kami berdua menemankan ayah-ayah dan anak-anak...

::::: dataran MBMB :::::
izzat bersama mak usu dan pak uda...

ice cream mcD...
peace uolls from kak nurin...

baby amrina ...

syuhada dan ayuni...

kasut diorang berempat... pink karer...









dataran air pancut ni sebelah jusco ayer keroh...

berdepan dgn melaka mall...

"mana air pancut ni??!"



haus !!!!!!!!!!!
lapar !!!!!!!!!!!

izzat mana ye?



lepak dgn ibu dan mak usu aje.
izzat selsema time tu, tak bleh dibasahkan, mengundang kemudaratan !!!

uolls if cuti-cuti malaysia ke melaka, spend la 1 jam kat sini...
bawak tuala and sepasang baju spare.

Photobucket

7 comments:

  1. hamboi....seronok nyer la yea...:)

    ReplyDelete
  2. seronoknya the kids....
    nak nak cocer panas kan...
    main2 camni pun dah cukup best :D

    ReplyDelete
  3. seronoknya anak anak main air. hai kalau la dapat join dorang main air kan ka best

    ReplyDelete
  4. bestnyeee dah lama tak g melaka... 3 thn kot..

    ReplyDelete
  5. wah bestnyer main air..eee..kalau kita joint sekali..boleh tak ??..ehe

    ReplyDelete
  6. serius best utk anak2 yg suka main air ni. kalau kat umah mmg tak bolehlah nak main air camni kan aida...haha...

    hari tu kami pegi hari rabu, tido semalaman di hotel. just bawak anak2 jalan2, shopping2 n makan2 je yg byk pun. teringat aida juga... tapi tak dan nak contact2 sebelum tu. mana tau lain kali turun melaka izan nak juga roger2 aida dulu ye.

    ReplyDelete
  7. Baru akak tahu air pancut tu boleh mandi...bestnya

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)