Tuesday, June 04, 2013

BBQ YANG BEST & TERBAEEEK... | korang mesti join!!! |

BBQ = bengkel bijak al-quran yg anak-anak join last week :-)
uolls bloggers jgn lupa klik sini --> BBQ dan teknik al-baghdadi untuk lebih maklumat!

after balik dari BBQ tu, minat diorang lebih meningkat!
keyakinan diri utk mengaji lebih tinggi.
mengaji sambil mengetuk dgn perfect.
termasuk la syuhada yg di awal nya ustazah tak kasi join tu sebab dia baru 6 tahun.
syuhada murid BBQ paling kecik :-)

dgn saya sekali excited nak mengaji dan mengetuk hi hi hi...
saya target diorang dpt mengaji al-quran dgn sgt baik dari segi sebutan dan tajwid.
in shaa Allah if da abis part tahmid, terus saya proceed dgn tajwid.
dgn saya sekali boleh repair bacaan al-quran saya in shaa Allah...








tu la dia gambar sewaktu diorang berbengkel selama 1 minggu.
dpt dari ustaz di ALC bkt katil.
semua gambar yg saya tempek di atas ada gambar nurin dan syuhada ye.
bukan tempek gambar orang lain :-)

apa program yg anak-anak uolls join ?
share and may be next time saya plak join apa yg uolls join.
and this BBQ, uolls wajib join :-)

Photobucket

7 comments:

  1. sejuk hati mak ayah bila tengok xtvt anak2 mcm ni.semoga anak2 ini terus menjadi mukmin sejati

    ReplyDelete
  2. memang bagus lah bengkel ni...
    kita as parents pun teruja tengok kan....

    ReplyDelete
  3. Kakak selalu dengar iklan dalam IKIM fm aje tak pernah mengikuti. Satu cara pendedahan mengaji yg baik buat anak-anak khasnya dan kita juga umumnya.

    Budak-budak yg mengaji rumah kakak terus kakak ajar dgn tajwid - kalau ada dekat dgn rumah kakak nak juga pergi tengok cara ALC ini.

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah, sejuk hati memandang ;D

    ReplyDelete
  5. satu cara aida nak beri pendedahan unsur agama kat diorang. nak harap kat umah, masa tak byk!!! hi hi hi....

    ReplyDelete
  6. amboi tajuk..
    adoi..tengok tajuk tu ingatkan nak ajak kita join BBQ yang bakor bakor tu.

    ghupernya program keagamaan..

    memang bagus.

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)