Wednesday, June 19, 2013

BEFORE MANDI SAMA, KITA BERMESRA ATAS SOFA...

rambut kerinting da panjang !!!


tu la dia anak bertuah saya...
memang suka mandi :-)
teacher kat nursery pun kata, izzat baby pertama mandi.
if not, dia bising tak puas hati!!!

ini la anak bertuah saya yg suka sgt buat saya tak nak gi keje tiap pagi.
skang ni kalau pagi dia terjaga da kurang nangis.
provided saya ada depan mata dia la.
dia akan merayap la satu rumah :-)
mengemas rumah sambil jeling saya...
bila dukung dia nak masuk kereta, memang dia excited!
excited sebab ~ akhirnya ibu dukung aku yeah yeah...

hmmmmm...

kalau tak sebab anak-anak, sememangnya takde masa nak luang utk berblogging.
dek kerana tuntutan masa bekerja... kerja kat umah... masalah lain-lain...
aduuuuhai... sakit jiwa!

nak tempek kan citer anak-anak, citer kami sekeluarga for future reading !
fun! blogging pasal family, hal biasa-biasa...
kekadang bosan kat ofis, klik klik semula citer dulu kala time nurin & syuhada kecik lagi.
rindu nyerrr...
if selak gambar saje dlm album, kita tak recall apa story belakang gambar yg byk tu.
here, memang saya tempek gambar dgn citer, so baca balik memang tersengih sorang diri.

i love uolls 3 orang, anak-anak ibu tersayang...
sayang ayah diorang juger muahs muahs...

Photobucket

2 comments:

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)