Friday, June 21, 2013

HA HA HA ~ LALUAN IBU SUDAH SEMPIT !!!

memang sempit.
semua kerana seorang anak bertuah yg lahir 28.7.2012 lepas.
next month in shaa Allah da berumur 1 tahun.

kerana kelam kabut, satu pagi tu tak sempat nak letak kan car seat nyer.
kerana kelam kabut itu, terpaksa duduk kan ijat camni.
happy nyer la dia bila di duduk kan gitu.
pasangkan seatbelt, dia ok.
bagi ijat main dgn kunci umah...
dari umah ke taska less than 3 minutes.
so, tawakal pd Allah agar ijat tak buat hal and melambatkan ibu nak gi ofis.

alhamdullillah, he was so good :-)
i lap u lah dik...


setakat sekarang, ni la dia harta ijat yg da dikeluarkan dari stor hi hi hi...
bakul baju da dicilok jadikan bakul mainan ijat...
pagar pun da dinaikkan memisahkan ruang depan dan dapur...
laluan ibu da sempit la ijat sayang...
aduuuuuhai...

da lebih kurang 4 tahun umah ibu tanpa pagar, kini....
tak cantik la umah ibu raya nanti hu hu hu...

takpe takpe... demi keselamatan ijat, ibu rela pagarkan semua tempat yg patut dipagarkan :-)

Photobucket

4 comments:

  1. Haziq 1y8m pon masih berpagar lagi. Pantang pagar terbuka, da sampai je ke dapur.

    ReplyDelete
  2. hahahahahahahah...
    deko tambahan yang wajib utk rumah2 yg ada baby :D

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)