Thursday, June 20, 2013

TEMPAT MAKAN NO. 1 DLM LIST !

nak dijadikan citer, ahad lepas mr.asben keje.
kami 4 beranak bergelumang sendiri kat umah...
anak-anak buat rumah tunggang terbalik dan si ibu ni hah dok mendobi dari pagi ke petang...
dok melipat baju... dok mengemas... but tak memasak!!!

cek fb, semua frens makan luar celebrating father's day.
oic... lupa!!! ptg ahad tu ronda naik motor dgn mr.asben.
ok yes, jerebu da pun beransur pulih...

dari pagi ahad tu hingga hampir kul 4 ptg, melaka jerebu teruk giler!!!
bau asap!!!
ada habuk kaler hitam, mcm kepingan benda hangus berterbangan masuk umah!!!

amik keputusan dinner di sini...

::::: THE WINDMILL STATION :::::
@ bukit beruang, melaka



syuhada...

scrambled egg's ~ RM5.90
~ ada sosej, telur, baked bean, chicken slice & 2 keping roti  ~

nurin...
dua ni nurin yg order...
akhirnya dua-dua tak abis !!!

tuna sandwich with fries ~ RM4.90
spring roll ~ RM4.90

mr.asben punya...
grilled tilapia fish ~ RM16.80
~ ada coleslaw, salad, telur rebus ~

saya punyer !!!
double sirloin steak ~ RM22.90
sedap sgt...

makan keropok jer ye sayang hi hi hi...

semua di atas ~ RM66.80... ok la. puas hati!!!

setakat ni, windmill tak pernah mengecewakan saya & family.
kebetulan emak & abah saya memang tegar western food.
so, if kitorang ajak emak & abah makan sini memang diorang happy and takkan tolak punyer.
unless diorang kenyang ler...

other branches :
~ marvelux hotel taman kota laksamana, melaka
~ melaka raya
~ seremban 2
~ nilai

uolls bleh tgk further kat sini ~ windmill :-)

nyum nyum :-)

Photobucket

5 comments:

  1. oh penggemar western ya.. ok lah kan klu 1 family suka.. harga pun mcm murah makan kt situ. Berbaloi...:)

    ReplyDelete
  2. fizah~ ntah2 kita pernah berselisih bahu agak nyer...

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)