Thursday, July 18, 2013

KOLEKSI GAMBAR GRADUASI | bukan sekadar gambar, realisasikan |

kemas punyer kemas, terusik hati si ibu ni bila tgk semua gambar ni.
alahai anak-anak...
tak pernah lagi saya share kat blog... nape ye? hmmm...

TAHUN 2010
nurin 5 tahun
syuhada 3 tahun

syuhada time ni yg paling kecik - 3 tahun!
seboleh-boleh nak join kakak di tadika, tak nak dok sorang di taska.

and time diorang amik gambo ni, saya takde bersama di melaka.
saya keje di jb. diorang tinggal dgn mr.asben during weekdays :-( 

pilihan nurin ~ doktor :-)

ni saje baju profesion yg muat utk syuhada masa tu :-)



TAHUN 2011
nurin 6 tahun
syuhada 4 tahun

nurin di tahun akhir...

syuhada ??!
ni kena amik law mcm ibu la ha ha ha...
no problem, ibu boleh tunjuk ajar camne nak dptkan tempah kat court melaka tu :-)



TAHUN 2012
syuhada 5 tahun

profesion ni wajib la...



apa pilihan ibu ?

nurin cucu sulung...
harus ikut jejak langkah mak ngah dr enna.
mudah keluarga nanti ada doktor dlm rumah.

macamana mudah nyer atok & wan ada mak ngah utk cek kesihatan tiap hari...
gitu juga ibu & ayah nak ada nurin as a doctor :-)

syuhada segak la amik law.
mulut pot pet pot pet...
tapi ibu tak nak adik jadi lawyer mcm ibu, tak best idup!
mcm kuli jer rasa nyer.

ibu akan bagi injection agar adik masuk judiciary ye sayang...
jadi bos besar kat bench.
gaji tinggi. hidup senang...

p/s:
izzat?? impian ayah nak tgk anak boy sorang ni jadi al-hafiz. in shaa Allah :-)
al-hafiz dlm bidang kejuruteraan ~ ikut profesion ayah plak...

Photobucket

12 comments:

  1. InsyaAllah semoga tercapai2 cita2 mereka nanti.. ;p

    ReplyDelete
  2. smoga impian diorang jadi kenyataan.. :)

    ReplyDelete
  3. amin harap tercapai cita2 anak aida :)

    ReplyDelete
  4. mudah2an semua impian n cita2 aida nak tgk anak2 berjaya dgn kerjaya yg hebat akan tercapai satu hari nanti.

    ReplyDelete
  5. Semoga berjaya dunia akhirat, jadi anak yang soleh dan solehah.

    ReplyDelete
  6. InsyaAllah mudah2an tercapai nanti ye ;D

    ReplyDelete
  7. tq aunty semua...
    ~ nurin & syuhada ~

    ReplyDelete
  8. Moga2 cita2 yg diimpikan tu tercapai...Aaaminn...

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)