Thursday, September 12, 2013

AIDILFITRI ~ tetap meriah :-)

lama tak ber update blog ni. tiada sebab yg spesifik. hanya jari jemari ini tidak berkesempatan nak menaip, mengarang dan meng edit gambo :-)
terbaru si penulis blog ni tak sihat, secara mengejut dpt penyakit ha ha ha... tak serius mana, boleh pulih. hanya apabila first time mengetahui tentang penyakit tu agak terkujat diri sendiri ni...

ubat da abis makan...
kena jaga kesihatan...
exercise di part part yg terjejas dek penyakit...
in shaa Allah... recovering slowly...

so... hari raya kami yg lepas...

pagi raya di Melaka...

ayah dan izzat sedondon...

raya kedua bersama izzat.
last year ibu masih berpantang!
dan izzat baru berumur 3 minggu...

kami dan emak abah saya...

emak abah dan cucu... eh? mamat takde la plak :-(



abis da sessi di Melaka. beraya bersama mami, mak mertua. hari raya ke3 pagi-pagi kami 3 beradik da ke johor kampung mami.

yes meriah... i like!
raya seterusnya di sebelah mertua...
ni complete... emak mertua dan 3 anak lelaki...
3 menantu perempuan dan 11 cucu-cucu...


syuhada dan maisara, cousin...

anak-anak buah asben byk org bujang :-)

aidilfitri kali ni kehadiran nya bersama dgn saya yg tak sihat! mlm hari raya pertama tu gi klinik sebab badan sakit-sakit. kena enjet dekat punggung... hmmmmm :-( and now pun masih tak sihat...

tapi, still beraya ke sana ke mari utk anak-anak kumpul duit raya la...
as at today, angpow diorang masih elok di simpan tau, lom sempat kira!!! hi hi hi...

tu je today...
Photobucket

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)