Monday, October 28, 2013

BOOKMARK | membaca sgt ker?? |

ari ni saya EL. jaga izzat. semalam ada accident kecil di rumah. da pun bwk ke spital pantai, scan, cek doktor, ok alhamdullillah... ada satu kecederaan kecil aje. so tak sampai ati nak anta izzat ke taska...

beli kat mydin...
2 utk ibu...
2 utk nurin...
2 utk syuhada...

lagi 4 nak simpan dulu utk kegunaan di masa depan :-)

nurin & syuhada yg excited nak beli.
ibu tukang bayar.



pengakuan ikhlas...
saya tak suka baca buku cerita!!!
tapi saya suka baca buku-buku ilmu la...
fakta...
majalah-majalah wanita...
buku cerita memang tak minat la...
but nurin & syuhada nampaknya berminat!
masih di peringkat awal la...

ari tu di BBW book sale saya ada beli beberapa buku...
and...
lom sempat abis baca pun!
:-)

Photobucket

11 comments:

  1. Haa..samalah kita.. saya ni dulu suka baca buku dah jadi cikgu malas terus jadinya.. malas sebab banyak duk baca karangan budak2...

    Lawa bookmark tu...tahan ke anak2 jaga tu?

    ReplyDelete
  2. comel jerk .. yana pon ada jual bookmark. yg selalu beli budak sek lah .. tak tahu ler utk letak kat buku ke utk apa. hehehh

    ReplyDelete
  3. cantiknya bookmark tu!

    izan pun dah rajin baca novel skrg. hobi zaman2 skolah dah berkubur nampaknya. samalah dgn aida, lebih suka baca buku2 ilmu wpun selalu tak khatam2...


    # moga izzat baik2 saja ye aida n cepat2 sembuh juga~

    ReplyDelete
  4. wah! cantik2 lah...
    moga izzat cepat sembuh ya..

    ReplyDelete
  5. comel sangat bookmark tu, bagus mendidik semangat membaca pada anak2 ;)

    ReplyDelete
  6. naper tu..semoga cepat sembuh yea...

    ena dulu suka simpan koleksi penanda buku nie sebb dulu gila baca novel
    skang nie dah tak sempat nak baca
    dan tak tahu mana koleksi penanda buku ena tu

    ReplyDelete
  7. ok... sungguh comei bookmark tu...

    i suka membaca sis...
    tak kira apa pun...
    majalah, novel, paper, buku ilmiah, buku journey, biografi...
    mmg suka ler baca...
    cuma tu lah...
    masa tak mengizinkan...

    ReplyDelete
  8. Bookmark-bookmark yang comel! Yati tak bole guna bookmark camni, sedangkan guna kertas biasa, Sulaiman suka bawak kuor dari page kita tanda tu, sebab suka tengok. :)

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)