Thursday, October 31, 2013

DA SAMPAI UMUR YANG WAJIB AMIK SUPLEMEN !!!

ari ni genap umur saya 35 tahun.
alhamdulillah :-)
azam birthday kali ni ~ wajib amik suplemen tiap hari!
da ada dah pilihan suplemen and da start 1 bulan yg lepas.

apa yg pasti, nak kurangkan berat badan kepada berat yg ideal ~ dlm 5 kg jer lagi.
and nak berubah kepada diet yg sihat utk diri sendiri dan keluarga.

ini berat saya pada 31.8.2013 lepas.
BMI saya = 24.9.

lagi 0.1 point nak gi overweight tau!!!
sebab tu azam birthday ni nak kurangkan at least 5 kg.


*
*
*
*
*

BMI impian saya !!!





Photobucket

6 comments:

  1. selamat hari lahir kak, semoga dimurahkan rezeki, dipanjangkan umur, diberikan kesihatan tubuh badan serta kebahagiaan dan kejayaan dunia dan akhirat...

    ReplyDelete
  2. Wah....birthday dia nampaknya arini.. hapoy birthday..semoga sentiasa sihat dan bahagia.... jaga diri baii2...

    ReplyDelete
  3. Assalam aida
    Happy besdayyyy
    Semoga sehat2 selalu ye.
    Suplement tu penting bila naik angka 3 he hee akak pun dulu msk 30 mula mcm2 tp biasa la kadang2 lupa memanjang he hee ni nk msk 4 ha ha lg mcm2 kena mkn,

    ReplyDelete
  4. Selamat ari lahir..dan semlga dpt bmi yg dihajati tu ya ;)

    ReplyDelete
  5. tq to farah waheda & aisy nasiha...

    ReplyDelete
  6. fyzz should kak aida nih....beza 3 tahun umur kita..apapun tui supplement sngt penting kan..fyzz mmg amalkan.maklumlah dh anak 3 heheh

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)