Saturday, October 12, 2013

FAMILY DAY JIRAN TETANGGA 2013 :-)

28 september 2013
sabtu




alhamdullillah, if pagi 28.9.2013 saya dan famili di pesta buku melaka, start kul 3 petang hari yg sama kami da sibuk pula dgn family day.
yes, dgn jiran tetangga yg sporting and best!!!
ni kali ketiga diadakan selepas tahun 2010 dan 2011.
2012 tak diadakan sebab ramai ibu-ibu melahirkan dan dlm pantang atau sarat mengandung menunggu hari nak bersalin ha ha ha ha...

layan gambar...

ijat mesti la join skali...

kami tak masak-memasak tahun ni. semua order and bayar guna duit tabung la...
otak-otak ni je yg kami order mentah, and petang tu bakar :-)



Menu :
~ nasi lemak kukus & ayam berempah
~ otak-otak
~ sate
~ air kelapa
~ air sirap bandung
~ air teh panas
~ air kopi panas
~ kuih-muih & buah-buahan





lepas isya' baru kambing panggang sampai :-)
seekor kambing!


sessi karaoke yeeee hah...


music chair :-)






anak-anak dara jalan M2A yg anggun...

so, uolls pun mesti adakan family day bersama jiran tau.
jiran ni penting!!!
sgt penting...
jiran sepakat, membawa berkat!!!
in shaa Allah pasni kami nak plan holiday sama-sama...

da 6 tahun kami dok bersama berjiran.
pendek kata, di antara kami memang rapat...

tak boleh lupa ketika saya busy melahirkan izzat di spital.
mr.asben tunggu hingga dia sendiri tak sempat bersahur di spital.
anak-anak dara berdua tu dok rumah, jiran-jiran yg tolong tgk-tgk kan...
maklum la, parents jauh... adik-beradik pun jauh... sape lagi nak bantu kan?
tq so much!

Photobucket

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)