Sunday, October 13, 2013

IBU RINDUUUUUU KORANG !

mlm ni saya emosi...
sejak semalam hi hi hi...
bila emosi, fikiran tertumpu pada anak-anak.
ubat segala penyakit!
penawar segala duka saya...


nurin & syuhada...
next year both of them da sama-sama ke sekolah rendah & sekolah agama.
sama-sama ke kumon... sama-sama ke mana je!
tidak lagi terpisah mcm sekarang.

besar da anak-anak dara ibu...
emosi!
semakin diorang besar, semakin jauh ke dgn saya?
atau semakin dekat?

anak lelaki mungkin dgn ayah.
yg pasti, anak-anak pompuan melekat dgn emak, kan?
dua dara saya ni saya akan pastikan jalan hidup mereka betul...
ibu sayang korang berdua ketat-ketat!!!

ibu rindu korang time ni! comel...



Photobucket

2 comments:

  1. Semoga Nurin dan Syhada membesar menjadi anak yang solehah o.k.....buat ibu happy ya!

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)