Friday, October 25, 2013

KISAH EXAM AKHIR TAHUN & KALENDAR 2014

jumaat :-) alhamdullillah...
ari ni saya akan extra busy dgn ms iso jabatan.
nak kena siapkan laporan utk mksp pada 7.11.2013 nanti...
walaupun pada tarikh itu saya da pindah department, tetap saya nak settle kan ms iso ni agar bos tak komplen dan s/u baru nanti tak marah ha ha ha...

2 minggu yg lepas hingga la selasa yg baru ni busy dgn nurin...
nurin busy dgn ibu yg garang ni grrrrr...
ulangkaji utk exam akhir tahun sekolah pagi & sekolah agama.


nurin ok je... releks...
ibu yg extra stress!
sibuk la suruh gegirl sulung tu baca buku...
hafal tu ini... ingat itu ini...

siap ada ugutan spesifik lagi dari si ibu yg stress ni!!!
nurin maintain releks... selamba... hi hi hi!
bukan nyer dia gabra dgn ugutan si ibu ni...
lagi ibu tambah stress...

dlm hati di satu sudut yg paling dalam, ibu tahu, nurin adalah terbaik...
terang hati... mudah terima pelajaran...
alhamdulillah :-)

now exam da abis, kakak nurin boleh enjoy!

28.7.2014 ~ birthday izzat 2 tahun = hari raya pertama!!!

hah tu... copy paste dari fb.
ramai frens da post pasal kalendar 2014 ~ surely nak cari tarikh cuti yg sesuai,kan?
keje... keje... keje... tak holiday mana nak best, tak gitu?

  • Maulidur Rasul ~ 14.1.2014
  • School holiday ~ 22-30.3.2014 (terasa mcm nak bawak anak-anak fly ke sabah!!!)
  • School holiday ~ 24.5.2014-15.6.2014 (ni bawak anak-anak holiday dekat-dekat je ~ the lost world of tambun mungkin ??)
  • Ramadhan ~ 29.6.2014
  • Syawal ~ 28-29.7.2014
  • Aidil Adha ~ 5.10.2014
  • Awal Muharam ~ 25.10.2014
perfect weekend = weekend yg panjang ada public holiday :-) and ibu kena pohon 1 hari cuti rehat je, jika perlu la kan !
  • 11-12.1.2014
  • 3-4.5.2014
  • 10-11.5.2014
  • 30-31.8.2014
  • 13-14.9.2014
  • 25-26.11.2014
  • 27-28.12.2014
so... plan and plan...
bila anak-anak semakin besar, semakin pandai mereka demand nak holiday mana.
and bila diri kita ni yg dewasa, penat keje, stress dgn mcm-mcm, memang patut holiday...
so... plan and plan...

in shaa Allah...


Photobucket

4 comments:

  1. huhuhu..ramai yg dok pos takwim ct sekolah thn depan

    ReplyDelete
  2. Harap2 semua plan menjadi ye...hehe
    sama lah kita sibuk dgn 5S sekaligus ms ISO jugak..huhu..stress tau! :)

    ReplyDelete
  3. Amboi..efisen macam ni. Rancang awal percutian... seronoklah anak kalau macam ni..

    ReplyDelete
  4. bila anak2 dah selamat exam lega sikit mak paknya, dah boleh merancang cuti utk tahun hadapan

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)